Şekerbank EFT Saatleri 2018 yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>Bankalara para yatırmak ve çekmek ATM’ler aracılığı ile günün her saatinde gerçekleştirilebilir. Ancak yüklü miktarlar yatırılacaksa bu durumda tercih edilen ise banka şubesi olacaktır. Çünkü banka şubesinde bu işlemler daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilecektir. Bankalar her yıl kendi içlerinde yeniliklere giderek farklı uygulamaları da gerçekleştirirler bu anlamda en son yapılan yeniliklere baktığımız da internet ve mobil bankacılık hizmetleridir.
Mobil bankacılık kullanan bir kişi istediği zaman havale ve EFT işlemlerini 7/24 gerçekleştirebilir. Ancak bu işlemlerinde anlık olarak karşı tarafa para gönderimiyle sonuçlanabilmesi için mesai saatleri içerisinde yapılıyor olması gerekir.
Şekerbank EFT saatleri 2018 yılında ise yeniden belirlenerek sabah 09:00akşam 17:00olarak tanımlanmıştır. Bu saatler arasında ister bankadan, ister internetten, ister mobil uygulama üzerinden yapılabilecek her türlü işlem karşı hesaba 5-10 dakika içerisinde ulaşabilecektir. Fakat mesai saatleri dışında yapılan işlemlerde bir sonraki gün Cuma 17:00’den sonra yapılan işlemde de pazartesi ilk mesai saati içerisinde tamamlanacaktır.
Yukarıda da belirttiğimiz üzere ekonominin lokomotifi bankalardır ve onlarda kendilerini sağlam bir güvence altında bulundurmak için daima kendilerini yenileyerek müşterilerine hizmet vermeyi tercih ederler.
Bankacılıkta her ne kadar internet üzerinden ya da mobil uygulama üzerinden işlemler gerçekleştirilmiş olsa da bazı işlemler için mutlaka bankaya gidilmesi gerekir. Örneğin kredi talebi için ön onay sonrasında bankaya gitmek gereklidir. Çünkü banka ile gerekli olan imza işlemleri ancak yüz yüze yapılabilecektir.
Şekerbank EFT Saatleri 2018 yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>Kentsel Dönüşüm Kredisi Veren Bankalar yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>Listede ilk sırayı Vakıfbank almaktadır. 6306 sayılı kanın kapsamında risk taşıyan binalar için kentsel dönüşüm kredisi sağlamaktadır. Binaları yeniden inşa etmek gibi bir niyete sahip hak sahipleri , dönüşüme giren binalar veyahut farklı yapıtlarda 1 yılı aşkın oturmuş kıracılar taşınarak yeni bir konut sahibi olmak istemeleri durumlarında özel olanaklar sunan Vakıfbank uygun faiz oranları sunmasıyla da dikkat çekmektedir. Vakıfbank kentsel dönüşüm kredisi %1.11 gibi bir faiz oranı kapsamaktadır. Bu nedenle de dikkat çektiği belirtilmektedir.
Listede ikinci sırayı yer alana bankamız Şekerbank olmaktadır. Şekerbank ise bu konudaki olanaklarını 12 aydan 120 aya kadar sunduğu vade seçeneğiyle sunmaktadır. Şekerbank faiz oranını %0,91 olarak belirlemiş ve düşük faiz oranıyla dikkatleri üstünde toplamaktadır. Her banka gibi bu bankamızda da öncelikle bina ve gerekli evraklar incelemeye alınmaktadır. Durumun olumlu olması dahilinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığına durum iletilir ve onay görmesi sonrasında faiz desteği verilmeye başlanır . Bu durum dolayısıyla kentsel dönüşüm kredi süreci bitmiş olur.
Listede üçüncü sırayı İş Bankası almaktadır . İş Bankası dönüşüm talebinde bulunmanız halinde 12 ay anapara ötelemeli seçenekler sunması ile kentsel dönüşüm kredisi konusunda adından sıkça söz ettirmektedir.
Listeye Halkbank ile devam ediyoruz. Riskli yapı raporu alınması durumunda %0,80 gibi bir faiz oranları ile kentsel dönüşüm sürecine yardımcı olan bankamızın adı Halkbank’tır. Ayrıca bu kredi için de tahsis ücreti almıyor. Önemli avantajlardan biri olarak’ta KKDF ve BSMV’ den muaf olunması bu krediyi alabilmek adına önemli bir avantajdır.
Kentsel dönüşüm konusunda büyük olanaklar sağlamaktadır Akbank binanızın veyahut yapınızın riskli raporu alması durumunda binanızda yapacağınız danışma durumunda 3’te 2’lik bir çoğunluk söz konusu olması durumunda kentsel dönüşüm işlemleri başlatmanız mümkündür. Hak sahibi ise kentsel dönüşüm kredisine başvurarak özel avantajlardan yararlanabilir. Akbank’ın söz konusu kredi faizi ise %0,33 gibi bir orana tekabül etmektedir ve en fazla 120 ay kullabilirsiniz.
Kentsel Dönüşüm Kredisi Veren Bankalar yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>Banka Maaş Kartım Gelmedi Ne Yapmalıyım? yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>Hiçbiri Olmadıysa ve Maaş Kartınız Gelmediyse;
Banka şubenizi arayarak bankadan maaş kartınızın ne durumda olduğunu henüz elinize ulaşmadığını sorabilirsiniz. Size kartınızın son durumu ile ilgili bilgiyi genel müdürlükten alabileceğinizi söyleyip bir numara verebilecekleri gibi, kuryeye verildiğini ve kurye numarasını vererek orayı arayıp takip edebileceğinizi söyleyebilirler. Kuryeden TC kimlik numaranız ile takip edebilirsiniz. Ama henüz kuryeye verilmediyse; acil başlıklı bir dilekçe yazarak şubenize başvuru yapabilir, bu arada maaşınızı bankamatikten değil şubenin içinden çekebilirsiniz. Dilekçenizin takipçisi olmalısınız.
Bu gibi sorunlar genelde kurye ve adres kaynaklı olmaktadır. Belirtmiş olduğunuz adres doğru değilse ya da daha önce sistemde kayıtlı eski adresiniz güncellenmediyse o zaman kuryenin de yapabileceği çok fazla bir şey yoktur. Bu durumda kartınız hesabınızın bulunduğu şubeye yönlendirilir. Adres bilgilerinizin doğruluğundan eminseniz o zaman kurye şirketinin merkezi ile konuşarak maaş kartınızın elinize ulaşmadığını maksimum maaş kartlarının tesliminin banka tarafından 15-20 gün olduğunun ve kuryede olduğu bilgisinin size verildiğini söyleyerek takipçi olabilirsiniz.
Banka Maaş Kartım Gelmedi Ne Yapmalıyım? yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>Şekerbank EFT Ücreti Ne Kadar 2017-2018 yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>Şekerbank’ta Neler Yapabilirim?
Şekerbank’ta kredi çekebilir, bireysel emekli sistemine üye olabilir, altın hesabı açabilir, ödemelerinizi yapabilir, EFT ve havale yapabilir daha bunlar gibi pek çok işinizi yapabilirsiniz.
Şekerbank’ın Şubesiz Bankacılık Olarak Seçenekleri Nelerdir?
Şekerbank’ta şubesiz bankacılık olarak aşağıda belirtilen yöntemler vardır. Gelin bir göz atalım.
Öncelikle EFT ve havale arasındaki farkı belirtelim. Havale aynı bankada bulunan farklı hesap numaralarına para transferi olarak bilinirken; EFT ise hesabınızın bulunduğu bankadan hariç başka bir bankadaki hesaba para transferiniz olarak belirtilebilir.
Eğer ki şubeden EFT yapıyorsanız işlem tutarına göre 42 TL – 315 TL arası bir EFT ücreti ödersiniz. Şekerbank ATM’den yapılan EFT de ise ödeyeceğiniz işlem masrafı 6 TL’dir. Şekerbank internet bankacılığından EFT yapıyorsanız işlem bedeliniz 3 TL’dir. Şekerbank telefon bankacılığından EFT yapıyorsanız 12.50 TL’dir. Şekerbank mobil bankacılıktan EFT yapıyorsanız dahilinde işlem bedeliniz yoktur yani ücretsizdir. EFT işlemi yapacaksak ilk önceliğimiz Şekerbank mobil bankacılık daha sonra Şekerbank internet bankacılığı, üçüncü olarak da Şekerbank ATM’den EFT yapmanızı tavsiye edilebilir.
Şekerbank şubelerinden EFT yaptığınız ücret arttıkça EFT işlem bedeli de artmaktadır. Son bir hatırlatma yapalım EFT saatleri parayı göndereceğiniz tarihte 09.00-17.15 saatleri arasında yapılmaktadır.
Şekerbank EFT Ücreti Ne Kadar 2017-2018 yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>Kredi Kartı Aidatı Almayan 8 Banka yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>Yapı Kredi World Eko; Taksit imkanı bulunmaktadır. Yapı Kredinin öteki kartlarında olduğu şeklinde yine World puan özelliği bulunmaktadır. 50 TL’ye kadar olan alışverişlerinizi şifre girmeden temassız olarak gerçekleştirebilirsiniz. Ek olarak ödeme talimatları vererek faturalarınızıda ödeyebilirsiniz. Taksitli nakit ön ödeme çekebilirsiniz hiçbir ücret ödemeden yakınlarınıza ek kart çıkartabilirsiniz. Masrafsız kredi kartı veren bankalar Odeabank, Finansbank, garanti bankası, Akbank, ING, hsbc benzer biçimde bankaların kredi kartları aşağıda sıralanmıştır.
Odeabank Bank’O Card; Senelik kart aidatı ücreti ödemezsiniz. Nakit avans, taksitli avans çözümlerinden yararlanabilirsiniz. Yakınlarınıza ek kart çıkartabilirsiniz. Bank’O Card ile alışverişlerinizi belirli aylara erteleyebilirsiniz.
Garanti Flexi Bonus; garanti bankası bu kartla taksit imkânı sunuyor ve kart aidatı ödemesi almıyor. Flexi kart ile puan kazanabilir ve çeşitli dönemsel kampanyalarından faydalanabilirsiniz.
Finansbank Fix Card; Fix Card’ın rn önemli özeliklerinde biride bol taksit imkânı bulunmaktadır ve sizlerden kesinlikle kart aidatı almaz.Diğer bankalarda olduğu şeklinde yine Fix Card’ta da puan kazanma özelliği bulunur. Bir tek kartı ilk almış olduğunızda 15 TL’lik bir kart baskı ücreti tarafınızdan tahsil edilir.
Akbank Free; Akbank Free kredi kartında taksit imkânı ve birçok özelik mevcuttur. Müşterilerinden kart aidatı ödemesi almamaktadır. Free kart ile de yine birçok kampanyaya katılabilirsiniz. Nakit avans hizmetinden yararlanabilirsiniz. Diğer bankalardaki Taksitli Borç Transferi ile Akbank Free kredi kartınıza aktarabilir ve borçlarınızı taksit taksit dilediğiniz şekilde ödeyebilirsiniz.
HSBC Konsept; HSBC Konsept kredi kartında da kart aidatı kesinlikle yoktur. Bu kartla Advantage puan kazanabilirsiniz, yine taksit imkânından sonunda kadar faydalanabilirsiniz.
ING Pegasus Plus; İşiniz yada herhangi bir sebebden uçakla sık sık seyahat ediyorsanız, seyahate yönelik bir işiniz var ise bu kart sizin için uygun olacaktır. Herhangi bir kart kesinti ödemeden uçuş puanı kazanabilirsiniz ve Pegasus ile yaptığınız uçuşlardan %2 uçuş puanı kazanabilirsiniz. Diğer banklar gibi ING Pegasus Plus kredi kartı müşterilerine taksit imkânı sağlamaktadır.
İş Bankası Maximum; İş bankası maximum aidatsız kredi kartı ile taksit şansından faydalanabilir, üye işyerlerinden alışveriş yaptıkça puan kazanabilir ve puanlarınızı özgürce harcayabilirsiniz.
Sonuç olarak; Yapı kredi, Odeabank, Garanti bankası, Finansbank, Akbank, HSBC, ING bankası, İş bankası 2017 yılında yıllık kart aidatı ücreti olmayan özel bankalardır.
Kredi Kartı Aidatı Almayan 8 Banka yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>Bankaların 2017 Güncel Faiz Oranları yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>Akbank İhtiyaç Kredisi 1.000TL – 20.000TL %1.29 – %1.39 3 – 48 Ay
CepteTeb İhtiyaç Kredisi 1.000TL – 20.000TL %1.29 – %1.38 3 – 48 Ay
DenizBank İhtiyaç Kredisi 1.000TL – 55.000TL %1.30 – %1.62 3 – 48 Ay
FibaBanka İhtiyaç Kredisi 1.000TL – 30.000TL %1.19 – %1.25 3 – 48 Ay
Garanti Bankası İhtiyaç Kredis 1.000TL – 500.000TL %1.16 – %1.79 3 – 48 Ay
INF Banka İhtiyaç Kredisi 3.001TL – 100.000TL %1.09 – %1.36 3 – 48 Ay
İş Bankası İhtiyaç Kredisi 3.000TL – 999.999TL %1.19 – %1.27 3 – 48 Ay
Akbank İhtiyaç Kredisi 1.000TL – 100.000TL %1.40 – %1.42 3 – 48 Ay
Anadolubank İhtiyaç Kredisi 1.000TL – 100.000TL %1.41 3 – 48 Ay
BankPozitif İhtiyaç Kredisi 3.000TL – 50.000TL %1.59 3 – 48 Ay
Burgan Bank İhtiyaç Kredisi 1.000TL – 100.000TL %1.22 – %1.48 3 – 48 Ay
Enpara.com İhtiyaç Kredisi 1.000TL – 30.000TL %1.32 – %1.38 3 – 48 Ay
Halkbank İhtiyaç Kredisi 1.000TL – 30.000TL %1.20 3 – 48 Ay
HSBC İhtiyaç Kredisi 1.000TL – 40.000TL %1.70 3 – 48 Ay
ICBC Bank İhtiyaç Kredisi 5.000TL – 15.000TL %1.63 3 – 48 Ay
N Kolay İhtiyaç Kredisi 2.000TL – 25.000TL %1.99 3 – 48 Ay
Odeabank İhtiyaç Kredisi 1.000TL – 25.000TL %1.29 3 – 48 Ay
QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi 1.000TL – 30.000TL %1.17 6 – 48 Ay
Şekerbank İhtiyaç Kredisi 1.000TL – 50.000TL %1.75 3 – 48 Ay
TEB İhtiyaç Kredisi 2.500TL – 12.500TL %1.55 3 – 36 Ay
Türkiye Finans İhtiyaç Kredisi 500TL – 100.000TL %1.39 – %1.45 3 – 48 Ay
Vakıfbank İhtiyaç Kredisi 1.000TL – 90.000TL %1.16 – %1.20 3 – 48 Ay
Yapı Kredi Bankası İhtiyaç Kredisi 1.000TL – 1.000.000TL %1.28 – %1.34 3 – 48 Ay
Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi 500TL – 100.000TL %1.11 3 – 48 Ay
Denizbank Konut Kredisi 10.000TL – 1.000.000TL %0.97 – %1.19 3 – 300 Ay
Garanti Bankası Konut Kredisi 500TL – 100.000.000TL %0.97 – %1.19 3 – 240 Ay
Yapı Kredi Bankası Konut Kredisi 10.000TL – 1.000.000TL %0.90 3 – 120 Ay
Ziraat Bankası Konut Kredisi 1.000TL – 1.000.000TL %0.80 – %0.88 3 – 120 Ay
Akbank Konut Kredisi 10.000TL – 1.000.000TL %0.99 3 – 120 Ay
Anadolubank Konut Kredisi 10.000TL – 1.000.000TL %0.93 – %0.95 3 – 120 Ay
BankPozitif Konut Kredisi 100.000TL – 999.999TL %0.99 – %1.15 3 – 120 Ay
Burgan Bank Konut Kredisi 10.000TL – 1.000.000TL %1.06 – %1.09 3 – 120 Ay
Halkbank Konut Kredisi 500TL – 1.000.000TL %0.80 – %0.89 3 – 120 Ay
HSBC Konut Kredisi 5.000TL – 500.000TL %1.25 3 – 120 Ay
ICBC Bank Konut Kredisi 1.000TL – 999.999TL %1.35 3 – 120 Ay
ING Bank Konut Kredisi 1.000TL – 1.000.000TL %1.05 – %1.12 3 – 120 Ay
İş Bankası Konut Kredisi 5.000TL – 2.000.000TL %0.90 3 – 120 Ay
Kuveyt Türk Konut Kredisi 1.000TL – 1.000.000TL %0.98 – %1.03 3 – 120 Ay
Odeabank Konut Kredisi 5.000TL – 999.999TL %1.20 3 – 120 Ay
QNB Finansbank Konut Kredisi 1.000TL – 500.000TL %0.90 – %0.95 3 – 120 Ay
Şeker Finans Konut Kredisi 10.000TL – 900.000TL %1.19 3 – 360 Ay
Şekerbank Konut Kredisi 1.000TL – 9.999.999TL %1.29 3 – 120 Ay
TEB Konut Kredisi 1.000TL – 9.999.999TL %0.90 – %1.29 3 – 180 Ay
VakıfBank Konut Kredisi 1.000TL – 1.000.000TL %0.80 – %0.92 3 – 120 Ay
Denizbank Taşıt Kredisi 1.000TL – 1.000.000TL %1.31 3 – 48 Ay
Garanti Bankası Taşıt Kredisi 500TL – 1.000.000TL %1.29 3 – 48 Ay
Halkbank Taşıt Kredisi 500TL – 1.000.000TL %1.15 3 – 48 Ay
Vakıfbank Taşıt Kredisi 1.000TL – 250.000TL %1.08 3 – 48 Ay
Ziraat Bankası Taşıt Kredisi 1.000TL – 100.000TL %1.19 3 – 48 Ay
Akbank Taşıt Kredisi 2.000TL – 200.000TL %1.20 3 – 48 Ay
Anadolubank Taşıt Kredisi 1.000TL – 1.000.000TL %1.35 3 – 48 Ay
BankPozitif Taşıt Kredisi 1.000TL – 1.000.000TL %1.59 3 – 48 Ay
Burgan Bank Taşıt Kredisi 1.000TL – 1.000.000TL %1.28 – %1.43 3 – 48 Ay
Fibabanka Taşıt Kredisi 1.000TL – 1.000.000TL %1.25 – %1.39 3 – 48 Ay
HSBC Taşıt Kredisi 3.000TL – 1.000.000TL %1.44 3 – 48 Ay
ICBC Bank Taşıt Kredisi 1.000TL – 1.000.000TL %1.45 3 – 48 Ay
ING Bank Taşıt Kredisi 1.000TL – 1.000.000TL %1.04 – %1.29 3 – 48 Ay
İş Bankası Taşıt Kredisi 1.000TL – 1.000.000TL %1.20 3 – 48 Ay
Kuveyt Türk Taşıt Kredisi 500TL – 1.000.000TL %1.17 3 – 48 Ay
Odeabank Taşıt Kredisi 1.000TL – 1.000.000TL %1.30 6 – 48 Ay
QNB Finansbank Taşıt Kredisi 1.000TL – 1.000.000TL %1.35 3 – 48 Ay
Şekerbank Taşıt Kredisi 1.000TL – 1.000.000TL %1.75 3 – 48 Ay
TEB Taşıt Kredisi 1.000TL – 1.000.000TL %1.35 3 – 48 Ay
Yapı Kredi Bankası Taşıt Kredisi 1.000TL – 1.000.000TL %1.27 3 – 48 Ay
Kredilerin faiz oranları bu şekilde. Eğer kredi çekmek isterseniz herhangi bir bankaya giderek talebinizi söyleyebilirsiniz ve eğer uygunsa banka görevlisi sizin için orada kredinizi hazırlayacaktır ve hızlı bir şekilde size kredinizi verecektir.
Bankaların 2017 Güncel Faiz Oranları yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>Şekerbank Su Ürünleri Kredisi yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>Kültür ve deniz balıkçılığı sektöründe faaliyet gösteren bir çok kişi için su ürünleri kredisi büyük destek sağlamaktadır. Şekerbank yatırım düşüncesine sahip bu kişiler için çok uygun geri ödeme planlı ve düşük faiz oranları ile su ürünleri kredisini kredi paketleri arasında bulundurmaktadır. Su ürünleri avcılığı ve su ürünleri yetiştiriciliği için kullanılabilecek bu krediler her türlü işletme ihtiyacı için elverişlidir. Su ürünleri avcılığı kapsamında deniz motoru,tekne alımı,balık adamı takımı, cihaz alımı gibi bir çok gereksimlerin karşılanması için proforma fatura bedelinin %75’ine kadar 60 ay vade seçeneği sunan şekerbank, yılda sadece bir kez ödemeleri kredi vermesi ile ilgi odağı olmuştur.
Şekerbank su Ürünleri kredisi kullanmak isteyen ve su ürünleri yetiştiriciliği alanında faaliyet gösteren işletmeler de yine yapacakları masrafların %75’i oranında kredi kullanabilmektedirler. Su ürünleri yetiştiriciliği kapsamında yılda bir defa ödeme ve 60 ay vade seçeneği de kredi de tanımlanmaktadır.
Su ürünleri kredisi ile DSİ ruhsat teskeresi, su ürünleri yetiştiriciliği belgesi, ÇKS su ürünleri belgesi, balık havuzu makine ve diğer tüm donanım ihtiyaçlarının alımı için destek sunmaktadır. Şekerbank su ürünleri kredisinden faydalanmak için başvuruların kabul edildiği tek yer Şekerbank şubeleri. Özellikle deniz hayvancılığı yapmak isteyenler ve hali hazırda bu iş ile uğraşanlar için uygun ödeme koşulları ve çok düşük faiz oranları sunan banka, krediden faydalanmak isteyen tüketicileri şubelerine beklemektedir.
Şekerbank Su Ürünleri Kredisi yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>Bankaların SWIFT kodları nelerdir ? yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>
Örnegin İşbankasını kullanıyorsanız yurtdışından size birinin para yolayabilmesi için ISBKTRIS swift koduna gereksinim duyar. Bu tip kodlar her bankaya özel üretilmektedir.
Bütün Bankaların Swift KodlarıBankaların müşterilerinin özel swift kodu yoktur sadece banka swift kodu vardır siz sadece isim soy isim ve i-ban numarası vermeniz tek başına yeterlidit. Yanında birde swift kodunu eklerseniz kişi size transferi yapabilecektir.
Ayrıca Swift Kodu içerisinde Türkçe karakter olmamakla beraber tamamı büyük harfler ile kullanılmalıdır. ISBKTRIS olan İşbankası Swift kodunu cep telefonundan ISBKTRIS şeklinde yazarsanız olmaz bu yüzden kodu hata olmaması için sitemizden direk olarak kopyala yapıştır yapı göndermenizde önerilir.
Eğer bu sayfayı bilgisayarınızdan ziyaret ettiyseniz klavyenizden CTRL tuşuna basılı tutup F tuşuna basınız ve arama kutucuğuna bankanın ismini yazdığınızda direk olarak swift kodunu bulabilirsiniz.
Bankaların Swift kodları, aşağıda sıralanmıştır.
Adabank SWIFT Kodu : ADABTRIS
—
Akbank Akbank SWIFT Kodu : AKBKTRIS
—
Aktif Bank Aktif Bank SWIFT Kodu : CAYTTRIS
—
Alternatif Bank SWIFT Kodu : ALFBTRIS
—
Anadolubank SWIFT Kodu : ANDLTRIS
—
Arap Türk Bankası SWIFT Kodu : ATUBTRIS
—
Bank Mellat SWIFT Kodu : BKMTTRIS
—
BankPozitif SWIFT Kodu : BPTRTRIS
—
Birleşik Fon Bankası SWIFT Kodu : BAYDTRIS
—
Citibank SWIFT Kodu : CITITRIX
—
Credit Agricole SWIFT Kodu : BSUITRIS
—
Denizbank SWIFT Kodu : DENITRIS
—
Deutsche Bank SWIFT Kodu : BKTRTRIS
—
Eurobank Tekfen SWIFT Kodu : TEKFTRIS
—
Fibabanka SWIFT Kodu : FBHLTRIS
—
Finansbank SWIFT Kodu : FNNBTRIS
—
Garanti Bankası SWIFT Kodu : TGBATRIS
—
GSD Yatırım Bankası SWIFT Kodu : GSDBTRIS
—
Habib Bank SWIFT Kodu : HABBTRIS
—
Halk Bankası SWIFT Kodu : TRHBTR2A
—
HSBC Bank SWIFT Kodu : HSBCTRIX
—
ING Bank SWIFT Kodu : INGBTRIS
—
İller Bankası SWIFT Kodu : –
—
İş Bankası SWIFT Kodu : ISBKTRIS
—
JPMorgan Chase SWIFT Kodu : CHASTRIS
—
Kredi Ver Société Générale SWIFT Kodu : SOGETRIS
—
Merrill Lynch SWIFT Kodu : MLMBIE2XIST
—
Nurol Yatırım Bankası SWIFT Kodu : NUROTRIS
—
Şekerbank SWIFT Kodu : SEKETR2A
—
T Bank SWIFT Kodu : TBNKTRIS
—
Taib Yatırım Bank SWIFT Kodu : TAIBTRIS
—
Takasbank SWIFT Kodu : TVABTRIS
—
Tekstil Bankası SWIFT Kodu : TEKBTRIS
—
The Royal Bank of Scotland SWIFT Kodu : ABNATRIS
—
TurkishBank SWIFT Kodu : TUBATRIS
—
Türk Ekonomi Bankası (TEB) SWIFT Kodu : TEBUTRIS
—
Türk Eximbank SWIFT Kodu : TIKBTR2A
—
Türkiye Kalkınma Bankası SWIFT Kodu : TKBNTR2A
—
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) SWIFT Kodu : TSKBTRIS
—
Vakıfbank SWIFT Kodu : TVBATR2A
—
WestLB AG SWIFT Kodu : WELATRIS
—
Yapı Kredi Bankası SWIFT Kodu : YAPITRISFEX
—
Ziraat Bankası SWIFT Kodu : TCZBTR2A
—
Albaraka Türk SWIFT Kodu : BTFH TR IS
—
Bank Asya SWIFT Kodu : ASYATRIS
—
Kuveyt Türk SWIFT Kodu : KTEFTRİS
—
Türkiye Finans SWIFT Kodu : TAFKBTRIS
Yukarıda yazıda anlattığımız üzere kodları kopyala7yapıştır yaparak almanızda önemlidir.
Bankaların SWIFT kodları nelerdir ? yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>30 Yıl Vadeli Konut Kredisi Şeker Finans yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>Son dönemler de özellikle konut sektöründe ki gerilemeye dur demek için yapılan kampanyalara şahit olmaktayız. Bunun nedeni ise, gün geçtikçe ev sahibi olma ihtimalinin düşmesi. Konut fiyatlarının oldukça yüksek olması, orta ve dar gelirli ailelerin birikimlerinin yetersiz kalması uzun vadede krediye girerek konut sahibi olma hayallerini güçlendirmektedir. Şeker Finans, elinde az birikim olan ve bir daire sahibi olmak isteyenler için 360 ay yani 30 yıl vadeli konut kredisi vermektedir. Peki, neden 240 ay dururken 360 aya girmeliyim, üstelik faiz oranları daha cazip? diyebilirsiniz. Fakat Emlak Konut GYO tarafından yapılan kampanya da yer alan daireler her semtte bulunmamakta ve sınırlı sayıda tutulmaktadır. Ve sadece belirlenen projeler için 240 ay vadeli konut kredisi kullanabilirsiniz. Fakat Şeker Finans tarafından sağlanan uzun vadeli konut kredisinde istediğiniz ev için istediğiniz yerde kredi kullanımını gerçekleştirmeniz mümkün. Yani burada herhangi bir projeden ev alma şartı olmaksızın tamamen istediğiniz daireye kavuşabilirsiniz.
10 Bin Lira ile 900 Bin Lira arasında kredi taleplerinizi uygun faiz oranları ile karşılamanız mümkün. Şeker Finans tarafından belirlenen faiz oranı %1,19 ile %1,23 arasında değişmekte. Bu, %0,79 ile Emlak Konut GYO kampanyasına göre oldukça yüksek görünüyor. Bunu da not düşelim ki daha düşük faiz oranları da sağlanabilir. Ayrıca kredi tutarının binde 5’i oranında kredi tahsis ücreti de alınmakta. İpotek tahsis ücreti, ekspertiz ücreti ve diğer masraflar için alınan ücretler Şeker Finans 30 yıl vadeli konut kredisi ürününde alınmamakta. Ayrıca, hayat sigortası yaptırmak da tamamen size kalmış, herhangi bir zorunluluk yok. Tabi bu noktada, size tavsiyemiz hayat sigortası yaptırmanız. Çünkü biliyorsunuz ki dünyanın bin türlü hali var, size bir şey olması durumunda banka kalan borcu öder ve konutu da varislerinize verir. Hayat sigortası yaptırmamanız durumunda ise size bir şey olduğu zaman varisler borcu ödemeye devam eder.
360 ay vadeli konut kredisi için Şeker Finans web sitesi üzerinden ön başvurunuzu yapabilir veya şubelerden yardım alabilirsiniz. Şimdi, işin en can alıcı noktasına geçelim yani 30 yıl vadeli konut kredisi almak mantıklı mı bakalım. 100 Bin Lira kredi çekeceğinizi varsayalım ve faiz oranını %1,23 baz alalım. 360 ay vadeli 100 Bin Lira kredi için faizler toplam geri ödeyeceğiniz tutar 448 Bin 200 TL. En önemli nokta ise, aylık taksitler ki bu örnekte ki meblağ için aylık 1245 TL taksit ödersiniz. 150 Bin Lira kredi çekmeniz durumunda ise uygulanacak faiz oranı %1,19 ve aylık taksitler 1810 TL olacaktır. Bakıldığında, geri ödeyeceğiniz faiz miktarı oldukça yüksek fakat 30 yıl vade için göze lınabilir mi? Siz karar verip hesabınızı yapabilirsiniz. Kira ödemek mi, ev sahibi olmak mı?
30 Yıl Vadeli Konut Kredisi Şeker Finans yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>Çiftçilere Özel Bir Kart Şekerbank Hasat Kart yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>Öncelikle Şekerbank’ı kutlamak gerekiyor çünkü çoğu bankada bulunmayan çiftçilere yönelik hizmetler için bir çok alternatif sunduğu için. Örneğin arazisini büyütmek isteyenlere sağladığı arazi alım kredisi de bu çalışmalarından birisidir. Bu yazımızda ise Şekerbank Hasat Kart nedir ondan bahsedeğiz.
Şekerbank Hasat Kart Çiftçinin Yanında
Çiftçilere özel olan bu kartın en büyük özelliği, ilaç,yakıt,tohum,gübre gibi tarımsal giderleriniz için harcamlarınızı yapar ve bu kartla ödersiniz, ödemesini ise hasat zamanı geldiğinde yaparsınız ve üstelik faiz ödemezsiniz.
Şekerbank ile anlaşmalı kurumlardan tarımsal ihtiyaçlarınızı karşılayarak hasat kart ile Şekerbank veya diğer banka pos makinelerinden ödemenizi gerçekleştirdiğiniz taktirde, hasat tarihine kadar ödeme yapmadan ihtiyaçlarınızı karşılarsınız. Ödemelerinizi ise ister Şekerbank şubelerinden isterseniz de PTT şubelerinden gerçekleştirebilirsiniz.
Hasat Kartın Avantajları Nelerdir
Şekerbank Hasat Kart İçin Başvuru Nasıl Yapılır?
Yukarıda ki gerekli evraklarla en yakın Şekerbank şubesinden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
Çiftçilere Özel Bir Kart Şekerbank Hasat Kart yazısı ilk önce Banka Kredi Notu üzerinde ortaya çıktı.
]]>