2017 Emekli Kampanyaları Açıklandı

2017 Emekli Kampanyaları Açıklandı

2017 yılı içerisinde yapılması beklenen emekli kampanyaları kapsamında emekli vatandaşlarımız artık bir açıklama gelmesi için gün sayıyor. Belli ki bu merak emeklilerimizin durumlarının sıkışık olduğunun da bir göstergesi demek ki bir an önce kampanyaların açıklanmasını ve nasıl bu avantajlardan yararlanabilirim bunları görmek istiyorlar.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından gelen açıklamaya göre emeklilere istinaden yapılacak olan kampanyalar ve promosyonlara dair bir sonuca bağlandığı konusunda açıklama gelmiştir. Bakanımız Müezzinoğlu tarafından yapılan açıklamada artık bu yapılandırma ve kampanya hazırlıklarının sonuna gelindiği belirtilmişti. Belirtilen bu kampanya hazırlıklarından sonra bankalara gidecek olan müşterilerimiz olduğu gibi büsbütün bir heyecan sarmıştır.

Başbakanımızın açıklamasının ardından bu promosyon ve kampanyaların hız kazanacağı bilinirken, 2017 yılı içerisinde bu projelerin kesinlikle tamamlanması bekleniyor.  Tamamlanması gereken bu promosyon ve kampanyalar oldukça kaliteli ve işe yarar bir şekilde müşterilere sunulacağı da temin edilmiştir.

Ödenmesi planlanan bu promosyonlar ve yapılacak olan kampanyaların ödenek zamanlamalarının 3 yıl olarak belirlenmesi öngörülüyor. 3 Yıl içerisinde bazı şartlar, banka tarafından sizlere bildirilecek ve ortak bir karara varıldığında banka olarak bu kredi sizlere olumlu olarak dönecek ve kullanımınıza sunulacaktır. Bu proje kapsamında emekliler 3 yıl boyunca müracaat ettiği bankadan maaşını almayı taahhüt eder ise 3 yıllık promosyonu toplu bir şekilde almaya hak kazanıyor. Bu hakkı da iyi bir şekilde değerlendirmek sizlere kalıyor.

Tabii ki kişinin maaş tutarına göre bu promosyonunda tutarında bazı değişiklikler bulunuyor.  Değişecek olan tutarlar, bankalar tarafından müşteriyi çokta sıkıntıya sokturtmamayı  düşündükleri için yine müşterileri için güzel bir düzenleme yapılmıştır. Bankaların açıklamış olduğu son teklifler ise 1.000 TL maaşı olan bir emeklinin 330 TL, 2 bin TL rakamına kadar maaş almakta olan emeklilerin 400 TL, 2 bin TL üstü maaş alan emekliler için ise 450 TL rakamında bir promosyon ücreti belirledikleri öğrenilmiştir. Ancak bu rakamın devletimizin başında olan Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın devreye sokulması ile birlikte artacağı da öngörülmektedir. Halkımız bu konuda rahatlatılması gerek ve krediler tarafından harap olmamaları hem devlet ekonomimize hem de çevremizde gelişen olaylara yansımaktadır.

Verilecek Promosyon ve Kampanyalar

Emeklilere 2017 yılı içerisinde verilecek olan promosyonların ve yapılacak kampanya fiyatlarının bankalar tarafından açıklanmasının ardından yine de tam bir rakam elde edilmese de, Başbakan Sayın Binali Yıldırım ile yapılacak olan görüşmelerin ardından verilecek olan bu promosyon rakamlarında emekliyi mutlu edecek ve emekli tarafından kabul edecek, yüz güldüren bir promosyon ücreti verilecektir.

Bu konu hakkına Başbakan Binali Yıldırım tam süre olarak yılbaşını göstermiş bulunmaktadır. Türkiye Bankalar Birliği ile beraber yapılandırılmaya sokulacak olan görüşmeler genellikle her sene başlarında düzenlenir ve devreye sokulur. Yapılması beklenen görüşmelerin de ardından yapılacak olan bu promosyon rakamlarının artmasına kesin gözüyle bakılmaktadır. Kesin gözüyle bakılan bu promosyonlar kişi başına baktığımızda rakamlar kişilere göre farklılık göstermektedir ve kimilerine az gelmektedir. Emeklilerimizin bazılarına az gelen bu rakamlar kimileri için oldukça mühim bir rakamdır. Sonuç olarak verilecek olan promosyonları topladığımızda karşımıza oldukça büyük bir meblağ çıkıyor ve bu meblağ direk olarak emeklilerimize bölüştürülerek promosyon olarak veriliyor. Ödeme tarihlerini de dikkatli ve sabırlı bir şekilde beklemekte olan emekliler artık paralarını ne zaman alacakları hakkında bir açıklama yapılmasını bekliyorlar.

11.6 milyon emekli vatandaşımızın faydalanacağı bu promosyon ve kampanyalar 2017 yılının emekliler için iyi geçeceğine bir işaret olarak gösteriliyor.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*